FESTAST

Ajuntament de Tortosa

Fira de Tortosa

FOTO AULA PER A NOTÍCIES WEB 2

 

 

A la Fira alimentària de les Terres de l’Ebre, els dies 23 i 24 de març els més petits tornaran a gaudir i aprendre mitjançant la ludoteca i els tallers monogràfics de cuina a l’Aula Festast. L’anterior edició més de 120 nens i nens van preparar els seus plats i més de 300 van passar per la ludoteca.

Les sessions d’una hora permetran que puguin participar fins a 20 nens alhora d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys. Uns monogràfics amb receptes diferents: Dissabte, Timbal d’amanida d’arròs extra Montsià i diumenge, Hamburguesa d’arròs bomba Montsià, de manera que els nens que ho vulguin puguin participar-hi els dos dies cuinant i aprenent plats diferents. Els nens i nenes poden inscriure’s prèviament a la web de festast. Enguany s’ha incorporat un nou grup a les 17.00 h per la qual cosa s’espera arribar als 160 participants al llarg dels dos dies.

Tanmateix en un espai annex hi haurà una ludoteca amb jocs relacionats amb la cuina i gastronomia que funcionarà en horari de 12 a 22.00 h el dissabte 23, i de 12.00 a 21.00 h el diumenge 24, i que donarà servei mentre els pares i les mares visiten Festast.

Tant les sessions de cuina com la ludoteca seran gratuïtes. Cal recordar que els nens fins als 12 anys inclosos tenen entrada gratuïta a la fira, sempre acompanyats per adult. I que a partir d’aquesta edat els preus d’entrada amb dos tastos inclosos, 1 de beguda i 1 de menjar, és de 3 euros.

L’Aula Festast compta amb el patrocini de la Cambra Arrossera del Montsià mitjançant els seus productes, tanmateix també participa com a expositor i de la Jornada Professional del dia 25.

Segueix-nos: facebook twitter google facebook

AMB EL SUPORT DE:

GENERALITAT

PRODECA  COSTA DAURADA 

 

 

 

COL·LABORA:

Mercat Dertosa  CAMBRA  DO TERRA ALTA   Hoteleria