FESTAST

Ajuntament de Tortosa

Fira de Tortosa

Sens dubte un dels productes identificatius del Baix Ebre i de les Terres de l’Ebre que no tan sols condicionen l’oferta gastronòmica sinó també el paisatge és l’arròs.

Enguany des de Fira Tortosa s’ha volgut destacar aquest producte dins de la Jornada exclusiva pels professionals a Festast, la fira alimentària de les Terres de l’Ebre.

Tant les ponències com les taules rodones, a més dels show cooking giraran al voltant d’aquest producte. El programa comptarà amb la participació de dos xefs amb 2 estrelles Michelin com són en Kiko Moya del Restaurant l’Escaleta de Cocentaina (Alacant) que farà la seva classe magistral de cuina   “al voltant de l’arròs” a les 12.45 h, i el xef Eduard Xatruch del Restaurant Disfrutar de Barcelona que tancarà la jornada professional de Festast a les 17.00 h. del dilluns 25 de març.

Però no tan sols es cuinarà dins la Jornada Professional, tambè hi haurà espai per a les conferències i els debats, així al matí mitjançant la conferència “Noves tècniques en l’elaboració d’arrossos tradicionals “ coneixerem més sobre com cuinar l’arròs amb la directora del Restarurant Dársena d’Alacant, amb més de 50 anys d’experiència i un referent en la cuina de l’arròs al territori alacantí.

Tot seguit una taula rodona amb cuiners i productors com la Cambra Arrossera del Montsià, alhora patrocinador de la Jornada. Una jornada professional que inclou un dinar networking entre visitants i expositors, també gratuït igual que la inscripció a la Jornada que sols necessita acreditació prèvia al web de festast, una jornada en que el 2017 van assistir 300 professionals.

                                             IMATGE ARRÒS DE LLAMÀNTOL 1

Segueix-nos: facebook twitter google facebook

AMB EL SUPORT DE:

GENERALITAT

PRODECA  COSTA DAURADA 

 

 

 

COL·LABORA:

Mercat Dertosa  CAMBRA  DO TERRA ALTA   Hoteleria