IMG 9838

Des de Fira Tortosa es van concretant detalls del programa d’activitats de la 5a edició de la Fira alimentària de les Terres de l’Ebre, i de les nombroses demostracions de cuina en directe a l’Espai Cuina. Així, en aquesta cinquena edició, el visitant que s’apropi a Festast  el diumenge a la tarda gaudirà de demostracions d’alta cuina agrupades sota el títol Tarda d’estrelles, amb la participació de restauradors guardonats amb 1 estrella Michelin.

Ja hi ha confirmada la participació dels recentment guardonats amb una estrella Michelin: Vicent Guimerà del restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona, a més de ser Cuiner de l’Any 2016 al Fòrum Gastronòmic, o  Raúl Resino, del restaurant que porta el seu mateix nom, a Benicarló (Baix Maestrat), i també nomenat com a Cuiner de l'Any 2016 en la passada edició de la Fira  internacional Alimentària.

Acompanyaran als nou vinguts a l’elit de la Guia Michelin, altres estrelles Michelin més veteranes com en Jeroni Castell, de les Moles d’Ulldecona, i Diego Campos, del Restaurant Rincón de Diego també de la localitat de Cambrils.

Una Tarda d’estrelles del diumenge 12 de març a tenir molt present per tots aquells que vulguin veure la millor cuina que s’està fent en un radi de 100 Qm de la fira Festast i de la ciutat de Tortosa.