FESTAST

Ajuntament de Tortosa

Fira de Tortosa

 IMG 9838

Des de Fira Tortosa es van concretant detalls del programa d’activitats de la 5a edició de la Fira alimentària de les Terres de l’Ebre, i de les nombroses demostracions de cuina en directe a l’Espai Cuina. Així, en aquesta cinquena edició, el visitant que s’apropi a Festast  el diumenge a la tarda gaudirà de demostracions d’alta cuina agrupades sota el títol Tarda d’estrelles, amb la participació de restauradors guardonats amb 1 estrella Michelin.

Ja hi ha confirmada la participació dels recentment guardonats amb una estrella Michelin: Vicent Guimerà del restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona, a més de ser Cuiner de l’Any 2016 al Fòrum Gastronòmic, o  Raúl Resino, del restaurant que porta el seu mateix nom, a Benicarló (Baix Maestrat), i també nomenat com a Cuiner de l'Any 2016 en la passada edició de la Fira  internacional Alimentària.

Acompanyaran als nou vinguts a l’elit de la Guia Michelin, altres estrelles Michelin més veteranes com en Jeroni Castell, de les Moles d’Ulldecona, i Diego Campos, del Restaurant Rincón de Diego també de la localitat de Cambrils.

Una Tarda d’estrelles del diumenge 12 de març a tenir molt present per tots aquells que vulguin veure la millor cuina que s’està fent en un radi de 100 Qm de la fira Festast i de la ciutat de Tortosa.

Segueix-nos: facebook twitter google facebook

AMB EL SUPORT DE:

GENERALITAT

PRODECA  COSTA DAURADA 

 

 

 

COL·LABORA:

PLAT I GOT  CAMBRA  DO TERRA ALTA   JOAQUIM BAU